Duncan Laurence over kansen Mia en Dion: ‘We gaan winnen’
Bron: AVROTROS / Jasper Suyk

Duncan Laurence over kansen Mia en Dion: ‘We gaan winnen’

Geschreven door Daniël Schalk

Duncan Laurence legt de lat hoog voor Mia Nicolai en Dion Cooper, die Nederland zullen vertegenwoordigen met een nummer waaraan hij heeft meegewerkt. Tijdens Het Grote Songfestivalfeest werd Duncan door Cornald Maas gevraagd wat er van het lied kan worden verwacht. “We gaan winnen”, zei Duncan.

Duncan heeft niet alleen meegeschreven aan het nummer, hij heeft Mia en Dion ook samengebracht. Cornald, die als lid van de selectiecommissie het lied al heeft gehoord, probeerde nog meer los te krijgen bij Duncan, maar zonder succes. De winnaar van 2019 wil verder niks kwijt over het nummer van zijn protegés.

Donderdagavond vond in de Ziggo Dome de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest plaats. Duncan trad op, net als oud-winnaars Loreen, Måns Zelmerlöw, Johnny Logan, Netta en Kalush Orchestra. Lenny Kuhr, S10 en Frizzle Sizzle zongen ook hun Songfestival-liedje. De eerste editie vond plaats in 2019.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!