Lenny Kuhr uit registratie Grote Songfestivalfeest geknipt: ‘Schandalig!’
Bron: Het Grote Songfestivalfeest / Nathan Reinds

Lenny Kuhr uit registratie Grote Songfestivalfeest geknipt: ‘Schandalig!’

Geschreven door Redactie Laatste update:

AVROTROS heeft het optreden van de Nederlandse Songfestival-winnaar Lenny Kuhr uit de registratie van Het Grote Songfestivalfeest geknipt. Afgelopen november zong Lenny haar winnende liedje De Troubadour in de Ziggo Dome, maar het optreden zat woensdagavond niet in de uitzending op NPO 3.

Lenny spreekt zich op Twitter uit. “In de Ziggo Dome ging het dak eraf bij De Troubadour, maar in de uitzending was ik niet terug te vinden. Eruit gemonteerd, zonder kennisgeving. Respectloos”, schrijft ze. Lenny krijgt veel bijval. “Schandalig!”, wordt er gezegd. Iemand anders noemt AVROTROS ‘lapzwanzen.’

Kijkers begrijpen niet waarom AVROTROS onze oud-winnaar aan de kant heeft gezet. “Lenny was het hoogtepunt van de avond!”, schrijft iemand op Twitter. “De Troubadour is beter dan veel nummers die in de jaren daarna gewonnen hebben. AVROTROS moet zich diep schamen”, zegt iemand anders.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!