Adverteren

Er zijn bij Songfestival Update uiteenlopende mogelijkheden om te adverteren. Interesse? Wij staan klaar voor al jouw vragen en denken graag met jou mee over het realiseren van slimme en doeltreffende advertising voor jouw campagne. Mail ons via contact@showbizznetwork.nl.

Over Songfestival Update

Songfestival Update is het Songfestival-platform van Showbizznetwork.nl. In aanloop naar het (Junior) Eurovisie Songfestival doet Songfestival Update verslag van het laatste Songfestival-nieuws en de ontwikkelingen rondom de Nederlandse inzending. Op het eigen YouTube-kanaal verschijnen het hele jaar door verschillende video-series, waarin wordt vooruitgekeken en wordt teruggeblikt.

Songfestival Update begon in 2017 als programma op het YouTube-kanaal van Showbizznetwork.nl, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volledig Songfestival-platform. In maart 2020 werd de website songfestivalupdate.nl gelanceerd. Op verschillende manieren besteden wij op onze website en social media-kanalen het hele jaar door aandacht aan het (Junior) Eurovisie Songfestival.

Showbizznetwork.nl

Songfestival Update is onderdeel van Showbizznetwork.nl. Showbizznetwork is opgericht op 7 september 2012 en is sindsdien dé entertainment-website met 24/7 het laatste nieuws uit medialand. Showbizznetwork houdt jou al acht jaar lang op de hoogte van het laatste entertainment-nieuws.

Wil jij adverteren? Mail ons via contact@showbizznetwork.nl.