AVROTROS komt Lenny Kuhr tegemoet: stopt haar in herhaling Grote Songfestivalfeest
Bron: Het Grote Songfestivalfeest / Nathan Reinds

AVROTROS komt Lenny Kuhr tegemoet: stopt haar in herhaling Grote Songfestivalfeest

Geschreven door Redactie

Omroep AVROTROS gaat door het stof nadat zij de Nederlandse Songfestival-winnaar Lenny Kuhr uit de registratie van Het Grote Songfestivalfeest 2022 hebben geknipt. Haar optreden zal worden toegevoegd aan de herhaling, die te zien zal zijn in de week van het Songfestival. Dat laat Kuhr weten.

Songfestival-fans noemden de actie van AVROTROS ‘schandalig’ en de omroep ‘lapzwanzen.’ Nu schrijft Lenny op Twitter: “AVROTROS en producent PilotStudio hebben ons toegezegd dat bij een volgende keer dat het in Nederland op tv komt De Troubadour erin zit. Sowieso in de week van het Songfestival.”

Lenny is haar fans dankbaar voor het veroorzaken van de commotie. “Mijn dank aan iedereen die mij heeft gesteund. De Troubadour leeft!”, besluit ze. AVROTROS kwam vanmiddag met de koele reactie dat ‘er keuzes gemaakt moesten worden’ omdat de show 2,5 uur duurde en de tv-uitzending 90 minuten.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!