Over ons

Songfestival Update is het Songfestival-platform van Showbizznetwork.nl. In aanloop naar het (Junior) Eurovisie Songfestival doet Songfestival Update verslag van het laatste Songfestival-nieuws en de ontwikkelingen rondom de Nederlandse inzending. Op het eigen YouTube-kanaal verschijnen het hele jaar door verschillende video-series, waarin wordt vooruitgekeken en wordt teruggeblikt. 

Songfestival Update begon in 2017 als programma op het YouTube-kanaal van Showbizznetwork.nl, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volledig Songfestival-platform. In maart 2020 werd de website songfestivalupdate.nl gelanceerd. Op verschillende manieren besteden wij op onze website en social media-kanalen het hele jaar door aandacht aan het (Junior) Eurovisie Songfestival.

Showbizznetwork.nl

Op 7 september 2012 is Showbizznetwork.nl opgericht. Showbizznetwork houdt jou 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws over televisie, radio, showbizz, muziek en nog veel meer. Het brengen van nieuws is de basis, maar de focus ligt op het maken van unieke content als recensies, columns, blogs, interviews, rubrieken en video’s. Showbizznetwork.nl wil haar bezoekers informeren over de entertainmentwereld en amuseren met gemiste fragmenten, scherpe meningen en leuke interviews.