Getty Kaspers neemt het op voor Mia & Dion na kritiek
Bron: Songfestival Update

Getty Kaspers neemt het op voor Mia & Dion na kritiek

Geschreven door Daniël Schalk

Getty Kaspers van Teach-In vindt het niet leuk dat er zoveel kritiek is op Mia Nicolai en Dion Cooper, de Nederlandse inzending voor 2023. “Ik lees allerlei reacties op Facebook en dan denk ik bij mijzelf: dit is niet eerlijk en dit vind ik niet leuk”, zegt de oud-winnares in het radioprogramma BertOp5 op NPO Radio 5.

Het gaat om reacties van mensen die zeggen nog nooit van Mia en Dion te hebben gehoord. Getty had ook nog nooit van ze gehoord, maar je moet volgens haar ‘de moeite nemen om ze op te zoeken.’ “Dat moet je doen voordat je een oordeel geeft”, zegt Kaspers in gesprek met radio-dj Bert Kranenbarg.

Getty is enthousiast. “Ik vind ze allebei fantastisch mooie stemmen hebben. Ik snap Duncan. Hij is helemaal weg van ze en ik snap dat. Dit is helemaal zijn genre. Het zijn ook de soort stemmen waar hij van houdt. Als je het samenvoegt en er een goed liedje voor hebt, dan is het zo van deze tijd”, zegt ze.

De zangeres denkt dat Duncan een erg goed liedje heeft geschreven. Het is opvallend dat Getty zo positief is over Duncan. In april haalde Getty voor de camera van Songfestival Update nog uit naar Duncan. Ze vond hem te afwezig. “Je hebt voor Nederland het Songfestival gewonnen, waar ben je?”, zei ze.