Jan Versteegh nieuw gezicht 3LAB-week

Jan Versteegh nieuw gezicht 3LAB-week

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

BNN-ster Jan Versteegh neemt de presentatie van de Green Room over van Jelte Sondij en wordt daarmee het nieuwe gezicht van 3LAB, de experimentele tv-week van NPO 3. De afgelopen jaren besprak Jelte voor-, tussen- en na- de programma’s de nieuwe formats uit 3LAB.

In de Green Room, dat wordt gemaakt door BNN, bespreekt Versteegh voor-, tussen- en na- de programma’s alle formats die tijdens de experimentele tv-week van NPO 3 door jonge televisiemakers worden uitgetest bij het publiek van jongerentelevisiezender NPO 3.

Er worden dit jaar 20 nieuwe programma uitgetest, dat zijn er een stuk meer dan voorgaande jaren. Waar voorheen jongerenomroep BNN de meeste programma’s uittestte in de 3LAB-week op NPO 3, staan nu de omroepen AVROTROS en de VPRO aan kop met beide zes nieuwe programma’s.

De 3LAB-week kent dit jaar veel bekende gezichten. Onder andere Jan Smit, Klaas van Kruistum, Jan Kooijman en Maxim Hartman maken dit jaar een programma voor 3LAB. Ook oud Green Room-presentator Jelte Sondij test dit jaar een programma uit, namelijk de talkshow Jelte’s One Man Show.

3LAB is van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus vanaf 20:30 uur te zien op NPO 3.

Bekijk de programma’s uit 3LAB op TVblik.nl/3lab