TreurTeeVee krijgt hoogste cijfer van 3LAB-kijkers

TreurTeeVee krijgt hoogste cijfer van 3LAB-kijkers

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het 3LAB-programma TreurTeeVee heeft het hoogste cijfer gekregen van alle programma’s uit de 3LAB-week van het publiek. De NPO 3-kijkers konden tijdens de 3LAB-week van maandag 10 tot en met vrijdag 15 augustus de programma's beoordelen. TreurTeeVee kreeg van de kijkers een 8,2.

“Het grootste deel van 3 Lab is bar en boos, uitzondering daarop is TreurTeeVee. Het is de enige productie waar ik meer afleveringen van wil zien”, schreef NRC. “TreurTeeVee is veruit het meest bizarre, ontwrichtende en opvallende programma van 3Lab tot nu toe”, schreef Parool.

Ook op Twitter werd er positief gereageerd. “Alleen al om #treurteevee is #3lab onmisbaar! Wat een geweldig nieuw absurdisme”, reageerde iemand. “#treurteevee is één van de vreemdste dingen die ik ooit zag op de Nederlandse televisie, maar shit, wat is dit fantastisch #3lab”, zei iemand anders.

“Tot nu toe de leukste! #treurteevee #3LAB”, zei een andere kijker. “TreurTeeVee: Wauw. Dit is echt een serie die alles heeft. Het laat 1 onderwerp zien in verschillende opzichten. Een dikverdiende 9,1! #3LAB”, reageerde iemand anders. “Briljant, hilarisch en scherp #3LAB #treurteevee”, zei iemand.

TreurTeeVee was niet het best bekeken 3LAB-programma. Club 27, het programma van Art Rooijakkers waarin hij in het leven van Amy Winehouse dook, trok 261.000 kijkers en was daarmee het best bekeken 3LAB-programma. TreurTeeVee trok tijdens 3LAB 158.000 kijkers.

Lees ook: 'Al zes contouren af voor volledig seizoen TreurTeeVee'

Bekijk alle programma’s uit NPO 3LAB terug op TVblik.nl/3lab