Jan Kooijman maakt dansprogramma voor 3LAB

Jan Kooijman maakt dansprogramma voor 3LAB

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Presentator Jan Kooijman heeft samen met choreograaf Ish Ait hamou een dansprogramma gemaakt. In het programma reizen Jan en Ish de wereld over om zich te verdiepen in dansstijlen uit verschillende landen. De twee dansers proberen de dansstijlen onder de knie te krijgen.

Het culturele reisprogramma heet Dance Around The World en zal te zien zijn in de 3LAB-week op NPO 3. “Nooit eerder was ik zo trots op een eindresultaat. Ik hoop ZO dat jullie allemaal gaan kijken naar de eerste aflevering die zich afspeelt in Zuid Afrika”, laat Jan op Instagram weten.

Jan en Ish, die elkaar kennen van het voormalige RTL5-dansprogramma So You Think You Can Dance waar ze beide in de jury zaten, hebben het programma zelf bedacht. “Een positief, vriendelijk en bovenal verbindend programma”, noemt Kooijman het nieuwe programma van KRO-NCRV.

In 3LAB, voorheen TV Lab, wordt een week lang werd geëxperimenteerd met nieuwe programma’s. Op NPO 3 worden tijdens de 3LAB-week verschillende programma’s uitgetest bij het publiek van de jongerenzender. De beste programma's uit 3LAB keren vaak terug met een volledig seizoen.

Bekijk de programma’s uit 3LAB op TVblik.nl/3lab