Marina Satti moet bijkomen na behalen 11de plek in Malmö
Bron: EBU

Marina Satti moet bijkomen na behalen 11de plek in Malmö

Geschreven door Eveline Bouma Laatste update:

Griekenland-watcher Eveline volgt Marina Satti tijdens het Songfestival.

Het publiek in Malmö ging uit z'n dak toen Marina Satti uit Griekenland haar liedje ZARI ten gehore mocht brengen. Het optreden was zeer energiek met moderne hiphop danspasjes, maar ook Grieks. 

In de halve finale trad zij op met een flinke keelontsteking en had ze er ook nog koorts bij waardoor Marina wat sneller buiten adem was en minder geconcentreerd was bij persconferenties.
Ondanks die vervelende keelontsteking haalde Marina een plek in de finale! 

Gelukkkg voelde Marina zich stukken beter tijdens de finale op 11 mei. Het optreden ging haar beter af, want gemakkelijk was het zeker niet: dansen en zingen tegelijk, de 'one-shot' waarmee het optreden is opgenomen: Marina deed het allemaal!

Ze behaalde uiteindelijk de 11de plek. Vele fans gunden haar zeker een top 5 plek. Waarschijnlijk dachten de juryleden en het publiek er anders over. Marina deelde met haar volgers bij thuiskomst in Griekenland dat zij nog bij moet komen van dit mooie avontuur en dat ze hoopt dat ze de Grieken trots heeft gemaakt.

Een leuke verrassing heeft zij ook nog gedeeld met haar fans: Op 15 mei komt haar nieuwe EP uit, POP genaamd. Ook ZARI zal op deze EP staan.