NPO3 met de Spuiten & Slikken Sekstest

NPO3 met de Spuiten & Slikken Sekstest

Geschreven door Pieter Jongsma

NPO3 komt op woensdag 15 november met de Spuiten & Slikken Sekstest. In het programma onder leiding van Gwen van Poorten, Sahil Amar Aisa, Jurre Geluk en Emma Wortelboer gaan Dee van der Zeeuw, Dolores Leeuwin, Keizer, Kim Kötter, Tim den Besten, Martijn Fischer en Christina Curry de strijd met elkaar aan.

Hoe staat het eigenlijk met homoacceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Presentatrice Gwen van Poorten heeft zin in de uitzending:

"Ik vind het fantastisch om deze grote test te presenteren. Dit omdat de test ook zo dichtbij mezelf staat. De afgelopen jaren ben ik voor Spuiten & Slikken in de meest uiteenlopende onderwerpen gedoken en die komen allemaal voorbij. Het is zo tof om samen met heel Nederland deze test te doen!"

Thuis kan je meespelen met de Spuiten & Slikken Sekstest 2017. Dit kan via de NPO3 app of ouderwets met pen en papier. De beste online speler wordt beloond met een super de luxe sekspakket. De test bestaat uit 25 meerkeuzevragen in vijf categorieën.

Spuiten & Slikken Seksttest woensdag om 20.25 uur op NPO3

Foto: BNNVARA