Catherine Keyl en Alex Maas in Spuiten en Slikken sekstest

Catherine Keyl en Alex Maas in Spuiten en Slikken sekstest

Geschreven door Pieter Jongsma

Alex Maas, Gio Latooy en Anne-Marie Jung zijn onder andere te zien in de Spuiten en Slikken sekstest. Emma Wortelboer en Jurre Geluk testen op speelse wijze de sekskennis van verschillenden BN'ers.

Zangeres Merol, rapper Bizzey en acteur Rick Paul van Mulligen gaan hun kennis ook testen. Ze komen erachter hoe seks nóg bevredigender wordt en delen persoonlijke verhalen over dirty talk en sexy standjes. Emma en Jurre bespreken in de studio de nieuwste sekstrends en duiken in nieuwe werelden, zoals die van een penisvergroting.

Jurre Geluk: "Eindelijk mag ik samen met Emma een test presenteren! Met z'n tweetjes zullen wij ervoor zorgen dat iedereen het grootste seksfeetje van Nederland beleeft." Emma Wortelboer: "De Spuiten en Slikken Sekstest presenteren is fantastisch, want over seks raak je nooit uitgeleerd of uitgepraat."

Kijkers kunnen live meespelen via de NPO3-app. Samen met het panel bekende Nederlanders en het publiek in de studio ontdekken zij in 25 vragen alles over bijzondere seksfeitjes, lichaamstaal, soa's en grenzeloze seks.

De Spuiten en Slikken Sekstest 2019 is op 6 mei om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.