NPO verhuist Spuiten en Slikken naar dinsdagavond

NPO verhuist Spuiten en Slikken naar dinsdagavond

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Dinsdag de is dag van de minste seks en de bekende dinsdag-dip na een goed weekendje stappen. Maar vanaf nu zal je dinsdagavond er heel anders uit komen te zien, namelijk met volop seks en drugs!

Het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken verplaatst na zeven jaar van de zondag naar de dinsdag.

BNN-presentatoren Geraldine Kemper en Tim Hofman ontvangen dit seizoen onder andere model, zanger en winnaar van Expeditie Robinson 2014 Kay Nambiar, rapper Ronnie Flex, 3FM-dj Domien Verschuuren en zangeres Krystl in de shiny recent vernieuwde studio! Ze vragen deze BN’ers naar al hun spannendste slaapkamergeheimen en ervaringen op het gebied van drugs. Spuiten en Slikken is vanaf 3 februari elke dinsdag om 22.05 uur te zien bij BNN op NPO3.

Jan krijgt zijn eigen rubriek Slaapkamervragen. Hij gaat langs de deuren in heel Nederland en hoort hier alle intieme verhalen uit de slaapkamer. Zo vertelt een 75-jarige vrouw dat ze al 25 jaar geen seks meer heeft, ontmoet hij een stel die net ouder zijn geworden en vertellen ze hem hoe dat hun seksleven heeft veranderd en praat hij met een meisje die wacht op de ideale man om ontmaagd te worden. Verder volgt Gwen de 24-jarige Milena die zich zo onzeker voelt over haar schaamlippen dat ze en vagina-correctie ondergaat en test Jan de combinatie alcohol en coke. Wat doet dit met je lichaam? Dit en nog veel meer in het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken.

Spuiten en Slikken is vanaf 3 februari elke dinsdag om 22.05 uur te zien bij BNN op NPO3.

Bekijk Spuiten en Slikken op TVblik.nl/spuiten-en-slikken