EO test komisch discussieprogramma in 3LAB

EO test komisch discussieprogramma in 3LAB

Geschreven door Daniël Schalk

De EO test tijdens 3LAB een komische tv-show vol discussie rondom de vraag wat normaal is in Nederland en wat niet, dat laat de omroep aan Showbizznetwork.nl weten. Presentator Roué Verveer schotelt in Ben ik normaal? twee teams grote en kleine dilemma's voor.

Dilemma's als ‘Plassen onder de douche?’, ‘Elke dag vlees eten?’, ‘Kantoorartikelen mee naar huis nemen?’ en ‘Is dit normaal of juist niet?’ komen in de komische show voorbij. Een groot aantal gedragingen zijn in een nationaal onderzoek aan de Nederlandse bevolking voorgelegd.

Antwoordt meer dan 50% van de Nederlanders dat zij inderdaad dit gedrag vertonen dan is dit 'normaal'. Roué Verveer duidt en omkleedt de vragen met veel humor, doet onderzoek op straat en is de goedlachse presentator van de show. Via een app kan de kijker thuis live meespelen.

De EO levert dit jaar één programma aan voor 3LAB en dat is Ben ik normaal? Terwijl alle andere 3LAB-programma’s al bekend waren gemaakt, was over het EO-format alleen de titel bekend. Andere programma’s die dit jaar worden uitgetest zijn Puberdagboek, Hunting The Stars en Men United.

Lees ook: Nieuwe 3LAB-week met 20 nieuwe programma’s

Ben ik normaal? is vrijdag 26 augustus om 21:40 uur te zien in 3LAB op NPO 3.

Bekijk de programma’s uit 3LAB op TVblik.nl/3lab