Twee nieuwe BNN-programma’s op tweede 3LAB-avond

Twee nieuwe BNN-programma’s op tweede 3LAB-avond

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

BNN test vanavond opnieuw twee programma’s uit tijdens NPO 3LAB op NPO 3. In de 3LAB-week krijgen verschillende jonge televisiemakers de kans om hun programma uit te testen bij het publiek. Net als maandagavond test BNN vanavond twee programma’s uit bij het NPO 3-publiek.

In het BNN-programma Voor het succes neemt presentator Nesim BN’ers mee terug naar hun eerste baantje. Nesim vraagt de BN’ers naar hun droom in de tijd van hun eerste baantje. De presentator is benieuwd naar de inkomens van de sterren tijdens hun eerste baantje en naar hun oude leven.

Ook gaat Nesim langs bij de toenmalige baas van de BN’ers en vraagt naar haar/zijn ervaringen. In de eerste aflevering gaat Nesim samen met politicus Emile Roemer terug naar zijn eerste baantje. Hoe zag het leven van de huidige SP-lijsttrekker eruit tijdens zijn eerste baantje?

Het tweede programma dat BNN vanavond uittest is Nillioniares. In Nillioniares worden vijf rijkeluiskinderen geconfronteerd met de rauwe werkelijkheid van het echte leven. Na een probleem met de belastingdienst verdwijnen hun ouders achter de tralies.

Doordat hun ouders achter de tralies verdwijnen wordt de geldkraan plotsklaps dichtgedraaid en komt het leven van de vijf rijkeluiskinderen er heel anders uit te zien. De gevolgen van de plotsklapse dichtgedraaide geldkraan zijn hysterische, verbijsterende en vooral hilarische situaties.

Naast de twee BNN-programma’s is vanavond ook de tweede aflevering van de KRONCRV-serie Rundfunk te zien. Rundfunk is een absurdistische, bizarre, onethische, lompe en snoeiharde serie over een totaal geflipte middelbare school met alles behalve normale docenten.

Ook is er vanavond weer een nieuwe afleveringen te zien van het VARA-programma 24 seconden met, een parodie op het programma 24 uur met. Comedian Stefan Pop probeert in het programma zijn gasten in, zoals de titel al zegt, 24 seconden beter te leren kennen.

Voor-, tussen- en na- de programma’s bespreek Jelte Sondij dagelijks in de Green Room de formats van 3LAB. In het programma kan het publiek meepraten over de programma’s die zij gaan zien en die zij gezien hebben. Op Social Media kunnen NPO 3LAB-kijkers ook meepraten via #3LAB.

Bekijk alle programma's uit NPO 3LAB op TVblik.nl/3lab