‘SBS gaat nieuwe tv-show I Can Do That zelf produceren’

‘SBS gaat nieuwe tv-show I Can Do That zelf produceren’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS gaat het nieuwe televisieprogramma I Can Do That zelf produceren, dat meldt De Telegraaf. Het nieuwe programma, dat in 2016 op de buis komt, zou worden geproduceerd door Stepping Stone, de producent van MindMasters LIVE. Vorige week werd de stekker uit het programma getrokken.

In het nieuwe SBS6-programma I Can Do That, dat gepresenteerd zal worden door Gerard Joling, strijden zes entertainers tegen elkaar. De entertainers worden een week lang getraind waarna zij opnieuw hun act moeten laten zien. Het televisieprogramma komt overwaaien uit Amerika.

De mensen in het publiek beoordelen de entertainers. De nummer één krijgt drie punten, de nummer twee krijgt twee punten en de nummer drie krijgt één punt. Wie er na zes weken de meeste punten heeft verdiend wint het programma en krijgt de titel ‘De grootste entertainer’.

Producent Stepping Stone heeft in het verleden succesvolle programma’s gemaakt voor verschillende zenders van SBS, waaronder voor SBS6 en Net5. Het productiebedrijf maakt onder andere De Volgende Stap, Bake My Day, Achter Gesloten Deuren en Overspel in de Liefde.

Bekijk I Can Do That op TVblik.nl/i-can-do-that