Eigen talkshow voor Jelte Sondij

Eigen talkshow voor Jelte Sondij

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Jelte Sondij krijgt zijn eigen talkshow, hij gaat voor NPO 101.tv een talkshow maken waarbij hij geen gebruik maakt van een programmateam.

In het nieuwe programma Jelte’s One Man Show op 101.TV bedient hij zelf de camera, maakt hij zijn eigen gasten op, bedient hij het licht en doet hij - uiteraard - zelf de interviews. En dat wordt allemaal vastgelegd, vanaf het moment dat de gast aankomt tot het moment dat deze de studio weer verlaat. Jelte’s One Man Show is vanaf 26 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op NPO 101.TV.

Alles voor een talkshow zelf regelen is best even aanpoten, maar Jelte ziet vooral de voordelen. Jelte: “Door de gasten ook backstage te filmen zie je ze echt even off guard. Zo begon Ronnie Flex in de kleedkamer meteen heel ontwapenend over zijn jeugdpuistjes en kwam bij Verona van de Leur onverwacht haar vriend binnenvallen. Dat leidt tot heel andere gesprekken dan aan de talkshowtafel, waar ik het officiële interview doe."

Jelte heeft in de eerste uitzending een onthullend gesprek met Verona van de Leur over haar sexy carrièremove. Ooit was zij een wereldberoemde turnster, maar tegenwoordig zit ze in de porno. Binnenkort brengt ze haar eerste dvd uit en in Jelte’s One Man Show worden de eerste beelden onthuld. Ronnie Flex leeft het leven dat we misschien allemaal wel willen: drank en drugs, uitverkochte optredens en heel veel muziek. Met Jelte heeft hij in de tweede aflevering een openhartig gesprek over zijn carrière, het succes en tegenslagen. En in aflevering 3 is Özcan Akyol te gast. Nadat hij in zijn boek Eus zijn rauwe jeugd vol criminaliteit van zich af schreef is er nu het boek Turis, waarin Özcan afrekent met zijn alcoholistische en agressieve vader. Jelte gaat met Özcan een potje straatvechten met woorden.

Jelte Sondij was één van DWDD’s Jakhalzen en is een vast gezicht van Rambam.
Jelte’s One Man Show is vanaf 26 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op NPO 101.TV.