Derde show voor GABBERS

Derde show voor GABBERS

Geschreven door Daniël Schalk

Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer komen met een derde show van GABBERS. De show van 24 juni is volledig uitverkocht en daarom komt er een tweede extra show op zaterdag 25 juni. Ruim een week geleden werd er bekend dat er ook een tweede show kwam.

GABBERS is de nieuwe comedyformatie bestaande uit topcomedians Jandino, Guido, Philippe en Roué. De vier totaal verschillende topcomedians zetten de meest veelzijdige en grootste comedyshow van het jaar op. Het doel van de comedians is om het publiek keihard laten lachen.

“Wij hebben die avond een soort van bonte avond, waarbij de lach de enige rode draad is”, liet Jandino eerder weten. Ook de Vlaamse Philippe heeft veel zin in de grote comedyshow. “Ik hoop dat ik in deze show eindelijk mijn droom kan waarmaken: goochelen voor een groot publiek.”

Voor Guido is GABBERS echt een droom die uitkomt. “Meer dan 13 jaar geleden zag ik de Engelse stand-up comedian Lee Evans optreden voor 10.000 mensen. Toen dacht ik: Dit zou in Nederland nooit kunnen. En nu gaan we het gewoon zelf doen! Hoe tof is dat! Dit wordt comedy XXL!”