Social Update: Joker Out heeft de beste merchandise ooit en glitterexplosie bij Voyager
Bron: EBU

Social Update: Joker Out heeft de beste merchandise ooit en glitterexplosie bij Voyager

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Hij kan zingen, hij kan dansen, maar hij kan ook zijn eigen kleding pimpen. De 25-jarige Reiley uit Denemarken had geen outfit voor een pers event, dus hij besloot deze kleding zelf te maken.

Dé gouden tractor van Let 3 komt jouw kant op! De Kroatische inzending heeft hun eigen filter uitgebracht voor op Instagram. Je kan een tractor laten rijden op je eigen video. Waar laat jij je tractor rijden? 

Voyager uit Australië nemen je graag mee tijdens de voorbereidingen van hun repetities. It’s all about the glitter! De Toppers zouden jaloers op deze glitterexplosie zijn. 

Je hebt merchandise, maar je hebt ook échte merchandise. Joker Out uit Slovenië hebben condooms uitgebracht met de tekst “We’ll dance and play until the stars fade”. Dit is de engelse vertaling van hun inzending ‘Carpe Diem’. 

Vrijdagavond gingen de voetjes van de vloer. Een aantal artiesten, waaronder Voyager, gingen los in de gaststad. Welke inzendingen herken jij op de video?

Het officiële account van Eurovision neemt je graag mee voor The Walk Of Fame! Waan je in de wondere wereld als artiest, doe je beste outfit aan en loop het podium op. 

@eurovision The walk of FAME ⭐️ #Eurovision2023 #Eurovision ♬ I Really Love You - Official Sound Studio

Say Cheese! Kārlis Matīss Zitmanis van de band Sudden Lights legt zijn Songfestival reis vast met een analoge camera. Hij deelt het graag met je via zijn Instagram account.

Niet alleen Liverpool is een prachtige stad om te bezoeken, ook Londen is zeker een bezoekje waard. De Armeense Brunette maakt een tussenstop in de hoofdstad. 

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!