Support je favoriete inzending met hun eigen merchandise
Bron: EBU

Support je favoriete inzending met hun eigen merchandise

Geschreven door Redactie

Wil jij stralen in de merchandise van je favoriete inzending? Naast de officiele merchandise zijn er ook een aantal artiesten die eigen merchandise hebben uitgebracht. Wij hebben de webshops voor je op een rijtje gezet!

Mae Muller

De Engelse inzending Mae Muller heeft niet alleen a song written, maar ze heeft ook merchandise uitgebracht. Op haar website kan je naast haar single ook een trui en t-shirt bestellen. 

La Zarra

Mocht La Zarra uit Frankrijk jouw favoriet zijn, dan kan je supporten door haar vinylalbum te kopen met daarbij een bijpassende sjaal. Je L’aime! Koop deze producten hier.

Vesna

Waan je in de wereld van de Tsjechische inzending Vesna door truien, t-shirt en totebags te dragen met ‘I’m Not Your Doll’. Je kan hun merchandise via deze link bestellen. 

Noa Kirel

Noa Kirel uit Israël heeft maar liefst 8 kledingstukken die je kan bestellen op haar website. Wij zien onszelf helemaal in haar trainingsbroek en smiley t-shirt zitten voor de liveshows. 

Luke Black

De inzending uit Servië, Luke Black, kan jou iets heel specifieks aanbieden. Op zijn website kan je namen een rolpapier bestellen genaamd ‘Amsterdam’. Hij heeft in 2021 een single genaamd Amsterdam uitgebracht. 

Mia en Dion

Onze inzending van eigen bodem hebben een 7inch single uitgebracht voor je platenspeler. Luister de groeven kapot met deze single van Mia en Dion. De levering is op 12 mei, een dag voor de finale. Hun single kan je bestellen online of via een platenzaak bij jou in de buurt.

Joker Out

Je kan de finale van het Songfestival kijken in een onderbroek van Joker Out. De Sloveense inzending heeft een onderbroek, condoom, kleding en vinyl uitgebracht. Wie geef jij de onderbroek van Joker Out cadeau? Bestel het via deze website.

Lord of the Lost

Lord of the Lost heeft van iedereen de meeste merchandise uitgebracht. Van condooms tot trainingsbroeken en van mokken tot t-shirts. De Duitse inzending heeft alles voor je in de aanbieding! Sprint snel naar hun website.

Let 3

Straal tijdens de liveshows met dit Let 3 t-shirt! Wij hebben nog wel een leuk idee voor een merchandise product… Hoe grappig zou het zijn als de Kroatische inzending met een eigen traktor komt?

Loreen

De topfavoriet Loreen heeft vers van de pers deze week haar merchandise uitgebracht. Mocht je haar merchandise willen bestellen, kan je het kopen via deze website

Songfestival Update

En als allerlaatste willen we je deze merchandise niet onthouden. Wij hebben ook producten uitgebracht, die je via deze website kan bestellen. Zien we je snel in een van onze producten?

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!