Social Update: Voyager komt naar Nederland en inzendingen maken een flashmob vlak voor de show
Bron: EBU

Social Update: Voyager komt naar Nederland en inzendingen maken een flashmob vlak voor de show

Geschreven door Redactie Laatste update:

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

We geven je nog deze terugblik voor de show van gisteravond. Een aantal inzendingen deden mee met deze flashmob. “Tonight's the night we're gonna make it happen”.

De band Voyager treed eind dit jaar op in Nederland! De Australische band komt in oktober langs in Tilburg en Zoetermeer. De kaartjes gaan vrijdagochtend in de verkoop. Ga jij er heen?

Mimicat was zo blij dat ze door was naar de finale van zaterdag. De Portugese omroep plaatste deze video. De reactie spreekt een en al blijheid uit.

Dat de Finse inzending een goede pak met humor heeft wisten we al, maar hij plaatste deze ochtend een grappige TikTok die we je niet willen onthouden. “Look Mom! I was on TV” plaatste Käärijä op zijn Tiktok.

Bekijk de Tiktok van Käärijä hier.

Na maanden hard werken en repeteren, kwam het verlossende woord voor Pasha Parfeni. De inzending uit Moldavië werd gisteren als tweede omgeroepen tot finalist voor de finale. Wat waren ze blij!

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!