Mia en Dion zingen Songfestival-lied vanavond live op tv
Bron: AVROTROS / Jasper Suyk

Mia en Dion zingen Songfestival-lied vanavond live op tv

Geschreven door Daniël Schalk

Mia Nicolai en Dion Cooper zingen hun nummer Burning Daylight vanavond live op televisie. Vlak voor hun vertrek naar gaststad Liverpool treden zij op in de talkshow Khalid & Sophie op NPO 1. Alle ogen zijn op Mia en Dion gericht na de fel bekritiseerde optredens op de pre-parties in Madrid en Amsterdam.

Ook 2019-winnaar Duncan Laurence schuift aan in Khalid & Sophie. Duncan en zijn verloofde Jordan Garfield brachten Mia en Dion samen. Zij schreven ook mee aan Burning Daylight. Duncan kreeg na de valse optredens veel kritiek om zijn afwezigheid. Hij sloot zich daarna weer bij Mia en Dion aan om te helpen.

Mia en Dion hebben aanstaande maandag hun eerste repetitie op het Songfestival-podium in Liverpool. Om 13:30 uur betreden zij voor de allereerste keer het grote podium in de M&S Bank Arena. De individuele repetities vinden dit jaar achter gesloten deuren plaats. Er mag dus geen pers bij zijn.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!