Déze Songfestival-artiesten komen optreden in Nederland
Bron: EBU

Déze Songfestival-artiesten komen optreden in Nederland

Geschreven door Redactie

Kan je net zoals ons geen genoeg krijgen van het Songfestival, dan hebben wij iets leuks voor je! Een aantal Songfestival-inzendingen komen een bezoekje brengen aan ons mooie kikkerlandje. Hieronder staan een aantal artiesten die een optreden hebben gepland in Nederland. 

Dion Cooper - 9 juni, 8 juli en 26 augustus 2023

Onze eigen inzending Dion heeft ook nog een aantal optredens gepland staan. Zo treed hij 9 juni op bij Wantij Live, 8 juli bij Breda Live en 26 augustus op het ASM Festival in Arnhem. 

Daði Freyr - 17 juni + 10 december 2023

De IJslandse zanger komt maar liefst 2 keer naar Nederland. In juni treed hij op bij het bekende festival Pinkpop. In december komt Daði Freyr nog een keer terug voor een concert in Paradiso. Tickets voor de show in Amsterdam koop via deze link.

Go_A - 17 juni 2023

Morgen treed Go_A op in Breda voor Oekraïens studenten, maar op 17 juni 2023 staat de Oekraïens band te schitteren op het podium in Landgraaf bij Pinkpop. Via deze link scoor je een ticket. 

Voyager - 17 + 18 oktober 2023

De band van Down Under Voyager treed in oktober op in Tilburg en Zoetermeer. Wordt het een promise dat je er heen gaat? Tickets koop je via deze link.

Marc Mengoni - 23 oktober 2023

De Italiaanse inzending Marc Mengoni komt in oktober naar Amsterdam. Hij treed op in Afas Live. Mocht je hem niet willen missen, dan kan je via deze link tickets kopen. 

Lord Of The Lost - 1 november 2023

Ook de Duitse band Lord Of The Lost struinen in november af naar Tilburg. Op de eerste van de maand staan ze in 013. Wil je erbij zijn? Scoor hier je tickets.

Het Grote Songfestivalfeest - 16 november 2023

Op 16 november zullen weer veel grote namen uit de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival weer op het podium staan van de Ziggo Dome. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. 

Cornelia Jakobs - 31 januari 2024

De Zweedse inzending komt in januari naar de Melkweg in Amsterdam. De 31-jarige zangeres deed in 2022 mee aan het Songfestival met het nummer 'Hold Me Closer'. Tickets koop je via de Melkweg.

Alessandra - 13 februari 2024

De Noorse inzending Alessandra komt op 13 februari 2024 naar Nederland. De zangeres komt haar Queens Of Kings zingen in Melkweg in Amsterdam. Ticket koop je via de Melkweg

Mahmood - 15 april 2024

De Italiaanse inzending uit 2019 komt in april 2024 terug naar Nederland. Hij werd destijds tweede, achter onze Duncan Laurence. De zanger treed op in de Melkweg. Zorg via deze link ervoor dat je er bij bent.

Eurovision In Concert - 15 april 2024

Op diezelfde dag is er ook een nieuwe editie van Eurovision In Concert in Afas Live. De inzendingen van dat jaar treden op. Tickets koop je via hun website

 

Dit is nog maar een kleine greep van de Songfestival artiesten die dit of komend jaar naar ons land komen. Wie wil jij nog graag zien optreden in Nederland? Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!