Social Update: Mae Muller bedankt alle fans en Käärijä brengt een sauna op wielen mee
Bron: EBU

Social Update: Mae Muller bedankt alle fans en Käärijä brengt een sauna op wielen mee

Geschreven door Redactie

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Liverpool. Wij struinen de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De Engelse inzending Mae Muller kan het niet geloven dat vandaag 13 mei 2023 is. Ze heeft hier hard naartoe gewerkt. Ze bedankt in haar Instagram post alle Songfestival fans.

Loreen neemt je graag backstage mee bij haar styling. “Elk detail telt” laat de Zweedse zangeres weten.

Wat doe je als Finland meer dan 2 miljoen sauna’s heeft? Dan breng je een sauna mee naar Liverpool! "It’s Sauna, it’s Party" laat Käärijä weten.

Who run the world, girls! Tijdens de repetities was het tijd voor Girl Power. De Portugese omroep plaatste deze foto van de inzendingen van Portugal, Frankrijk, Polen, Albanië, Spanje en Estland.

Wie kent het niet, de bekende foto van de Beatles op het zebrapad? Dit zijn 4 bekende muzikanten uit Liverpool, maar vanavond zijn het de fabulous 5 from Polen die het podium betreden.

Houd songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én word lid van onze Facebook-groep!