Zó gaat het nu met Shalisa van het Junior Songfestival
Bron: YouTube

Zó gaat het nu met Shalisa van het Junior Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Shalisa, die in 2015 namens Nederland meedeed aan het Junior Eurovisie Songfestival in Bulgarije? Songfestival Update zocht het uit!

Na een vijftiende plek op het Junior Songfestival scoort Shalisa een rol in de Disney Channel-serie Just Like Me. Op nieuwe muziek moet twee jaar worden gewacht. In 2017 brengt Shalisa de opvolger van Million Lights uit, genaamd Not Alone. Daarna duurt het weer twee jaar voordat Laat Me Los verschijnt.

In 2021 keert Shalisa terug op het Songfestival-podium, dit keer als stand-in bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Voordat alle artiesten naar Nederland komen worden de optredens gerepeteerd met stand-ins. Shalisa neemt Albanië en Ierland op zich en figureert ook als bassist van Måneskin.

Shalisa timmert momenteel aan de weg als singer-songwriter. In juni 2022 brengt zij haar nieuwe single Deja Vu uit. Een maand later is zij te zien op SBS6 in I Want Your Song, waarin vijf songwriters een nummer pitchen aan Miss Montreal. Shalisa zingt Ik Weet Nu Hoe, maar Miss Montreal kiest voor een ander lied. Ook vormt Shalisa sinds 2021 met twee anderen een tributeband van Destiny’s Child.

Meer van Shalisa zien? Hier kun je Shalisa vinden op Instagram. Volg ook Songfestival Update op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!