Shalisa vijftiende op Junior Eurovisie Songfestival

Shalisa vijftiende op Junior Eurovisie Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De 15-jarige Shalisa, de Nederlandse inzending voor het Junior Songfestival, is zaterdagavond vijftiende geworden op het Junior Eurovisie Songfestival 2015 in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Het dertiende Junior Eurovisie Songfestival werd zaterdag gewonnen door Destiny Chukunyere.

Met het nummer Not my soul won de inzending van Malta het Junior Eurovisie Songfestival in Sofia. Shalisa was als vijfde land aan de beurt om haar zelfgeschreven nummer Million Lights ten gehore te brengen. De Nederlandse inzending kreeg slechts 35 punten, goed voor de vijftiende plek.

Shalisa ging tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2015 in Sofia voor de winst. “Je doet natuurlijk niet mee aan een wedstrijd om te verliezen dus ik ga zeker voor de winst”, vertelde de zangeres uit Wognum eind oktober in een interview met Showbizznetwork interviewt op Showbizznetwork.nl

Malta, dat 185 punten kreeg, wordt gevolgd door Armenië met 168 punten. Slovenië eindigde op de derde plek met 112 punten. Onder Nederland staan Italië met 34 punten en Macedonia met 26 punten. Vorig jaar werd Nederland achtste in Marsa, een plaats in het winnende land van dit jaar.

Lees ook: 'Showbizznetwork interviewt: Shalisa' (28 oktober)

Bekijk het Junior Songfestival op TVblik.nl/junior-songfestival