Optreden Songfestival-inzending Shalisa in 360 graden

Optreden Songfestival-inzending Shalisa in 360 graden

Geschreven door Daniël Schalk

Iedereen kan nu beleven hoe het is om naast de 15-jarige Shalisa op het podium te staan. Via een 360 graden video op YouTube kunnen mensen zelf bepalen wat ze van het optreden van Shalisa, de Nederlandse inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival 2015 in Sofia, willen zien.

Mensen die de video op hun mobiel of tablet kijken, kunnen door hun telefoon te draaien alles om je heen zien. YouTube-kijkers met een cardboard box of een andere bril om 360 graden video’s te kunnen kijken, kunnen door deze aan te sluiten de 360 graden video ook in 3D bekijken.

Via de computer kunnen mensen ook beleven hoe het is om op het podium te staan. Door met je muis te klikken op de knop linksboven in het scherm, kan het beeld worden verschoven naar wat jij wil zien. De kijker kan ook alleen zijn of haar muis gebruiken om alle kanten te kunnen zien.

Aanstaande zaterdag, 21 november, vertegenwoordigt Shalisa Nederland met haar zelfgeschreven nummer Million Lights. Shalisa zal tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2015 in Sofia als vijfde land haar nummer ten gehore brengen aan heel Europa. Vorig jaar werd Nederland achtste in de Maltese plaats Marsa.

Bekijk hieronder de 360 graden video van Shalisa met haar nummer Million Lights: