Social Update: Ierse Brooke deelt haar stiekeme crush!
Bron: EBU

Social Update: Ierse Brooke deelt haar stiekeme crush!

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Turijn. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De Engelse inzending Sam Ryder plaatst op Instagram een akoestische versie van zijn inzending Space Man. Wat een goede vocalist is hij!

De Noren van Subwoolfer hebben een Funko Pop laten maken van zichzelf. Funko Pops zijn plastic verzamelfiguren met een relatief groot hoofd en zwarte, ronde ogen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Funko heeft er een Pop van geproduceerd: Harry Potter, Frozen, My Little Pony en nu dus ook van Subwoolfer!

Onze trots S10 stond dit weekend op Paaspop. Daar zong ze een van haar nieuwe nummers die ze nu deelt op haar eigen Instagram!

Presentator Mika trad dit weekend op bij Coachella in Amerika. Wij vragen ons natuurlijk af of hij ook gaat zingen bij het Songfestival naast dat hij gaat presenteren…

Brooke uit Ierland deelt haar stiekeme crush op Instagram! Ze is helemaal in de wolken van de zanger John Mayer. Een duet tussen Brooke en John Mayer zien wij wel zitten!

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitterInstagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!