Social Update: Manizha deelt grappige reacties op haar optreden
Bron: EBU / Andres Putting

Social Update: Manizha deelt grappige reacties op haar optreden

Geschreven door Vincent Popken

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen voor jou de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

Manizha is heel blij dat ze meer dan 6,6 miljoen weergaven heeft op haar optreden in de eerste halve finale met ‘Russian Women’. Ze deelt enkele grappige reacties die mensen hebben gegeven op de video.

 

Duncan Laurence zou morgenavond in de finale een spectaculair optreden geven, maar is gisteren helaas positief getest op corona, waardoor hij helaas mag komen. Op Instagram geeft hij aan dat het een van zijn verdrietigste dagen ooit is. Stay strong Duncan!

 

IJsland kon gisteren vanwege een coronabesmetting ook niet aanwezig zijn. Ze waren wel in de show te zien met een live-verbinding en hadden een creatieve oplossing bedacht voor hun zieke bandlid.

 

Throwback time! Jan Smit deelt een oud fragment waarin hij met de Griekse inzending Stefania in de auto zit. Toen was Stefania nog deelnemer voor Nederland op het Junior Songfestival met de girlband Kisses. Jan is erg trots op zijn eigen muziek...

 

De Franse zangeres Barbara Pravi is een van de grote favorieten dit jaar en mag morgen dan eindelijk live op televisie optreden. Tijdens de repetitie zweept de enthousiaste Franse het publiek al aardig op. 

 

Als grote verrassing schoof Koningin Maxima aan bij Nikki in haar LookLab. De video is nu te zien op het YouTube-kanaal van Eurovision.