Eindelijk: TIX en Efendi ontmoeten elkaar
Bron: EBU

Eindelijk: TIX en Efendi ontmoeten elkaar

Geschreven door Daniël Schalk

De Noorse inzending TIX heeft vandaag éindelijk de liefde van zijn leven ontmoet: zijn concurrent Efendi van Azerbeidzjan. De ‘romance’ begon een week geleden, toen de 28-jarige TIX op Instagram een serenade bracht aan de 30-jarige Efendi, die vervolgens reageerde met een speciaal geschreven liedje.

Door de strikte coronaregels in Rotterdam Ahoy was het voor tortelduifjes TIX en Efendi eerder niet mogelijk om elkaar te ontmoeten. TIX en Efendi lieten wel briefjes en cadeautjes voor elkaar achter in de kleedkamer, zo was de afgelopen dagen te zien op Instagram. Zo kreeg Efendi van TIX Noorse chocolade.

Maandagmiddag hebben TIX en Efendi elkaar éindelijk in het echt ontmoet. Na de eerste Dress Rehearsal voor de eerste halve finale zochten de twee inzendingen elkaar op. Het tweetal werd tijdens hun romantische date gespot door de website Wiwibloggs, die een foto publiceerde op Instagram.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram én wordt lid van onze Facebook-groep om mee te praten!