Social Update: Tix is toch in Noorwegen bij zijn liefje
Bron: EBU / Julia Marie Naglestad

Social Update: Tix is toch in Noorwegen bij zijn liefje

Geschreven door Marit Bosman Laatste update:

Het Songfestival zit er op en de artiesten zijn huiswaarts gekeerd. Wij struinen voor jou de socials af om te kijken hoe het nu met de artiesten en de crew gaat.

Tix uit Noorwegen heeft zijn liefje uit Azerbeidzjan Efendi niet kunnen meenemen naar het Noorden, maar er stond toch een ander snoetje op hem te wachten. Hij is eindelijk weer herenigd met zijn kat! Wat snoezig!

Dat Samya Hafsaoui goed kon presenteren had je waarschijnlijk al wel gezien, maar ze is ook een echt nachtegaaltje. Samen met Rallie, de achtergrondzangeres en tekstschrijver van Bulgarije, zingt ze in Ahoy om de tijd te doden. De twee zingen samen onder andere Growing Up Is Getting Old. Het is echt super mooi! Is Samya een optie voor volgend jaar als inzending? 

Uitvoerend producent en Songfestival-baas Sietse Bakker heeft eindelijk weer tijd voor zijn eigen gezinnetje. Na maanden lang werken is er eindelijk tijd voor wat rust. Samen met zijn vrouw Fallon en zijn dochtertje Maevy gaan ze het bos in en genieten van de natuur. 

Gjon’s Tears uit Zwitserland plaatst veel herinneringen van zijn tijd in Rotterdam. De 22-jarige zanger is blij en verdrietig dat het nu echt afgelopen is. 

De afgelopen dagen stond het in het teken van de afbouw. Ahoy is alweer bijna leeg. Alle confetti snippers worden weer opgeruimd en de camera’s krijgen weer een nieuwe plek om ergens te filmen. 

Benny Cristo uit Tsjechië brengt op zondag 30 mei een nieuw liedje uit. Zijn nieuwe nummer heet Zlobivá en is vanaf zondag te streamen op alle platformen.