Muziek Releases: Barbara Pravi, TIX, Stefania & Daði Freyr
Bron: EBU

Muziek Releases: Barbara Pravi, TIX, Stefania & Daði Freyr

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Twee keer per maand maakt Songfestival Update een selectie van de opvallendste muziek releases.

Barbara Pravi - Le jour se lève

Runner-up Barbara Pravi heeft een maand na het Eurovisie Songfestival de opvolger van Voilà gereleased. Haar nieuwe single heet Le jour se lève. Eind augustus komt Barbara met een nieuw album, waarop meer liedjes als Voilà staan. “Het is heel chansons françaises”, verklapte ze eerder.

TIX - BeautiFull

Met zijn opvallende engelenvleugels wist TIX vorige maand Europa te veroveren. Nu is er nieuwe muziek, het zoete liefdesliedje BeautiFull. Misschien was Efendi van Azerbeidzjan de inspiratiebron. TIX kreeg tijdens het Songfestival een oogje op zijn concurrent, waarna er zelfs een ontmoeting volgde.

Stefania - Mucho Calor

Stefania zit niet stil na haar deelname aan het Songfestival. De Nederlands-Griekse zangeres uit Utrecht bracht begin deze maand al het nummer Voor Een Ander uit en nu is daar Mucho Calor. Het lied werd in 2020 bij de Griekse omroep ingediend voor het Songfestival, maar toen werd er gekozen voor SUPERG!RL.

KEiiNO - ADDJAS

De publieksfavoriet van 2019, KEiiNO, heeft een nieuw nummer uitgebracht. De single heet ADDJAS. Het is hun vijfde single sinds het Songfestival. In december komt KEiiNO naar Nederland. Samen met andere oud-deelnemers treedt de Noorse band op tijdens de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest.

Daði Freyr - Somebody Else Now

Nóg een inzending van 2021 heeft een nieuwe single. De IJslandse inzending Daði Freyr presenteert Somebody Else Now. Daði maakte de bijbehorende videoclip zelf toen hij in quarantaine moest bij terugkomst in IJsland na het Songfestival. Zijn zwangere vrouw testte toen positief op het coronavirus.