Tusse brengt een nieuwe versie van Voices uit en Albina knipt een nieuw kapsel
Bron: EBU / SVT

Tusse brengt een nieuwe versie van Voices uit en Albina knipt een nieuw kapsel

Geschreven door Marit Bosman

Alle betrokkenen van het Songfestival zijn zich druk aan het voorbereiden voor Rotterdam. Wij struinen iedere donderdag de socials af en volgen de crew en artiesten in hun voorbereiding.

De Nederlandse huisfotograaf van het songfestival Nathan Reinds is druk bezig met foto’s maken van de opbouw. “Lovin’ my job” schrijft hij er zelf bij. Dat snappen wij zeker als je het zo van dichtbij mag meemaken. 

Tusse uit Zweden heeft zijn Songfestival inzending een nieuw tintje gegeven. De 19-jarige zanger heeft een akoestische versie gemaakt van zijn nummer Voices. Het nummer is nu te beluisteren via alle platformen. 

Kroatische Albina Grčić was klaar voor een verandering! Ze heeft namelijk de schaar in haar haren gezet. Ze gaat vanaf nu door het leven met een pony. Het staat haar wel prachtig!

De crew van Eurovision heeft een nieuwe concurrent erbij. Eden Alena uit Israel houd de camera vast op haar Instagram. “Say Cheese” zet de zangeres erbij. Ze heeft zich al goed ingelezen in waar Nederland bekend om staat… 

De lente is ook begonnen in Roemenië. Larisa Roxana Giurgiu, beter bekend onder haar artiestennaam Roxen, geniet heerlijk van het zonnetje. 

De Spaanse Blas Canto zit niet stil. Aankomende vrijdag brengt hij een nieuw versie uit van zijn songfestivalinzending Voy a quedarme. Het nummer heeft I’ll Stay. 

Elke week precies weten wat de Songfestival artiesten van dit jaar beleven? Iedere donderdag praten wij je bij op Songfestival Update!