Marcus Hansma is Holland’s Next Top Model 2019

Marcus Hansma is Holland’s Next Top Model 2019

Geschreven door Pieter Jongsma

Marcus Hansma uit het Drentse Hoogeveen heeft Hollands Next Top Model 2019 gewonnen. Dat is bekend gemaakt tijdens de grote finaleshow op RTL5.

Marcus nam het op tegen Silke, Jay en Lenny. Marcus heeft naast de titel ook een modellencontract bij modelagency The Movement gewonnen. Ook zal hij de cover sieren van het januari-nummer van ELLE.

Marcus over zijn overwinning: "'Holland's Next Top Model' winnen is een droom die uitkomt. Dit had ik vooraf nooit kunnen vermoeden en ik ben dan ook erg dankbaar voor deze zege. Met het modellencontract op zak gaat het voor mij nu écht beginnen. Ik kan niet wachten en grijp elke kans graag met beide handen aan! Daarnaast kijk ik uit naar het moment dat straks de ELLE op de deurmat valt."

De grenzen werden flink opgezocht in het afgelopen seizoen met een extra modellenhuis. De kandidaten werden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte waren. Naast deze flinke proef op ieders doorzettings- en incasseringsvermogen was dit seizoen met 16 afleveringen het langste seizoen tot nu toe.

Foto: RTL