Anna Nooshin nieuw jurylid Holland’s Next Top Model

Anna Nooshin nieuw jurylid Holland’s Next Top Model

Geschreven door Daniël Schalk

RTL Boulevard-lifestyledeskundige Anna Nooshin wordt jurylid in het nieuwe seizoen van het RTL5-programma Holland’s Next Top Model, dat is dinsdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De jury bestaat naast Anna uit stylist Fred van Leer en fashionfotograaf Alek Bruessing.

Fred is in het nieuwe seizoen naast coach ook jurylid en beoordeelt de kandidaten op geheel eigen wijze, Alek let vooral kritisch op authenticiteit en Anna beoordeeld de kandidaten deskundig op alle Social Media selfies, foto’s en vlogs, een nieuw onderdeel in het RTL5-programma.

Anna Nooshin is erg blij met haar nieuwe tv-klus. “Dit is echt een droom die voor mij uitkomt en ik ben zo onwijs dankbaar voor deze kans. Achter de schermen heb ik alles voor jullie gevlogd dus binnenkort meer. Soo happy!”, laat de lifestyledeskundige van RTL Boulevard op Instagram weten.

Naast fotoshoots, castings en catwalkshows worden de kandidaten in het nieuwe seizoen ook beoordeeld op Social Media. “Begrijpen ze het grote belang dat Social Media speelt in het modellenleven en nemen ze zichzelf serieus als merk?”, zei jongerenzender RTL5 eerder.

Het populaire programma, waarin de hoofdprijs een carrière als fotomodel is, heeft een metamorfose ondergaan en is vanaf dinsdag 30 augustus terug op RTL5 in een nieuw jasje. Anouk Smulders keert dit jaar gewoon weer terug als presentatie van Holland’s Next Top Model.

Bekijk Holland’s Next Top Model op TVblik.nl/hollands-next-top-model