Anna Nooshin nieuwe presentatrice Holland's Next Top Model

Anna Nooshin nieuwe presentatrice Holland's Next Top Model

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Anna Nooshin word de nieuwe presentatrice van Holland's Next Top Model. Afgelopen seizoen was Nooshin te zien als deskundige naast Fred van Leer en fotograaf Alek Bruessing.

Naast een nieuwe presentatrice is het voor mannelijke modellen mogelijk zich in te schrijven voor het programma dat daarmee een nieuwe koers vaart. Eerder kondigde Fred van Leer zijn vertrek bij het RTL5-programma aan, en vertrok ook presentatrice Anouk Smulders.

Anna over haar nieuwe presentatieklus: “Vanaf het moment dat 'Holland's Next Top Model' werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker. Om dit programma dan jaren later zelf te mogen presenteren is werkelijk een droom die uitkomt. Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en -hoewel ik het ook erg spannend vind- ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten en kan ik niet wachten op de opnames”.

Eind mei vindt de massale castingdag plaats, waarvoor jongens en meiden zich kunnen aanmelden via www.rtl.nl/hollandsnexttopmodel.nl
De juryleden van dit jaar worden op een later moment bekend gemaakt.

Bekijk Hollands Next Topmodel op TVblik.nl/hollands-next-top-model

Foto: RTL