Strijd om laatste plek in ‘Holland’s Next Top Model’ barst weer los

Strijd om laatste plek in ‘Holland’s Next Top Model’ barst weer los

Geschreven door Pieter Jongsma

Dit najaar start het zevende seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’. De officiële inschrijving voor de modellenwedstrijd is al gesloten, maar meiden die dromen van een internationale modellencarrière kunnen dit jaar opnieuw met de ‘HNTM Model Contest’ strijden voor de laatste plek tussen de modellen.

Na het daverende succes van vorig seizoen, toen Daelorian de wildcard bemachtigde en tot de finale wist door te dringen, wordt de inschrijving de komende vier weken online voortgezet. Vanaf 5 mei kunnen modellen die nog niet tot de selectie behoren met de ‘HNTM Model Contest’ strijden om het exclusieve wildcardpakket.

In de app kunnen ze een portfolio aanmaken, opgebouwd uit een biografie, een korte motivatie en vier foto’s. Door hun portfolio te delen via social media kunnen ze zelf campagne voeren en zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De 25 populairste deelnemers dingen mee naar de wildcard. Wie weet hoever de winnares het dit jaar schopt met de wildcard…

Het populaire programma ‘Holland’s Next Top Model’ is dit najaar te zien bij RTL 5. In het nieuwe seizoen leiden de modellen het echte leven van beginnende modellen, met de bijbehorende beproevingen. Fred van Leer staat ook dit jaar de modellen bij met goede adviezen en de presentatie is in handen van Anouk Smulders. De 'HNTM Model Contest' is beschikbaar online en via de app voor Android en iOS.