Fred van Leer wordt jurylid in Holland’s Next Top Model

Fred van Leer wordt jurylid in Holland’s Next Top Model

Geschreven door Daniël Schalk

Fred van Leer wordt naast coach ook vast jurylid in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Het populaire programma, waarin de hoofdprijs een carrière als fotomodel is, heeft een metamorfose ondergaan en is vanaf dinsdag 30 augustus terug op RTL5 in een nieuw jasje.

Naast fotoshoots, castings en catwalkshows worden de kandidaten dit seizoen ook beoordeeld op Social Media. “Begrijpen ze het grote belang dat social media speelt in het modellenleven en nemen ze zichzelf serieus als merk?”, zegt jongerenzender RTL5 over het belang van Social Media.

Onder de vertrouwde leiding van presentatrice Anouk Smulders beoordeelt coach Fred van Leer op geheel eigen wijze de kandidaten van de tv-show voor het eerst als vast jurylid. Dit doet de stylist samen met vast jurylid en fashionfotograaf Alek Bruessing, die vooral kritisch let op authenticiteit.

Door wie alle Social Media selfies, foto’s en vlogs deskundig zal worden beoordeeld, wordt later pas bekendgemaakt. “Wie heeft de eigenschappen om de top te kunnen bereiken en wint uiteindelijk de felbegeerde titel Holland’s Next Top Model 2016?”, vraagt de jongerentelevisiezender zich af.

Bekijk Holland’s Next Top Model op TVblik.nl/hollands-next-top-model