Net5 met The Victoria’s Secret Fashion Show

Net5 met The Victoria’s Secret Fashion Show

Geschreven door Pieter Jongsma

Net5 doet ook dit weer verslag van The Victoria's Secret Fashion Show 2018.  The Victoria's Secret Fashion Show 2018 is ook dit jaar weer exclusief in Nederland te zien bij Net5. De show wordt in de nacht van 2 op 3 december om 04.00 uur gelijktijdig uitgezonden met Amerika.

En nogmaals op maandag 3 december om 23.00 uur, na de filmpremière van Into the woods. Naast Romee Strijd schitteren deze editie nog twee Nederlandse beauty's op de catwalk: Myrthe Bolt en Yasmin Wijnaldum.

Onlangs vonden de castings plaats waar honderden modellen op af kwamen. Slechts een aantal gelukkigen heeft het gered. Daarnaast zijn er de officiële 'Angels' onder wie Adriana Lima, Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo en de zusjes Gigi en Bella Hadid.

De show bevat traditiegetrouw interviews op de roze loper, een kijkje achter de schermen en optredens van grote internationale artiesten met dit jaar o.a. Rita Ora, Shawn Mendes en The Chainsmokers. En natuurlijk de 'million dollar fantasy bra' die dit keer wordt gedragen door de Zweedse Elsa Hosk.