Allereerste Victoria's Secret Swim Special in juni op Net5

Allereerste Victoria's Secret Swim Special in juni op Net5

Geschreven door Daniël Schalk

Net5 zendt woensdag 3 juni de aller eerste Victoria’s Secret Swim Special uit. Nog nooit eerder maakte lingeriemerk Victoria’s Secret een televisiespecial voor haar swimwear-campagne. Voor deze special zijn een aantal beroemde ‘Angels’ en andere modellen naar het exotische Puerto Rico afgereisd om een zomerse fotoshoot te doen in de nieuwe swimwear-collectie.

Net als bij de Victoria’s Secret Fashion Show, dat Net5 al een aantal jaar uitzendt, draait het bij de Swim Special niet alleen om de badmode maar zijn de modellen tussen de fotoshoots door bijzonder openhartig over hun persoonlijke leven en carrière.

De special van Victoria’s Secret krijgt ook een muzikale noot. Tijdens hun verblijf op Puerto Rico genoten de modellen van Juanes en Maroon 5. Voor deze special heeft fotograaf Russell James de wereldberoemde ‘Angels’ Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge en Behati Prinsloo samen met de modellen Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Joan Smalls, Martha Hunt en Stella Maxwell gefotografeerd op de meest spectaculaire locatie op het eiland Puerto Rico.

Victoria’s Secret Swim Special is woensdag 3 juni om 23:30 uur te zien op Net5.

De Nederlandse 'Angel' Romee Strijd was onlangs te gast bij RTL Late Night. Bekijk deze uitzending terug op TVblik.nl