Net5 met The Victoria's Secret Fashion Show

Net5 met The Victoria's Secret Fashion Show

Geschreven door Pieter Jongsma

Net5 komt in de nacht van 28 op 29 november opnieuw exclusief met The Victoria's Secret Fashion Show. Het programma wordt om 04.00 uur gelijktijdig met Amerika uitgezonden.

Naast Romee Strijd en Sanne Vloet schittert dit jaar nog een Nederlandse beauty op de catwalk: Roosmarijn de Kok. Zij maakt haar debuut in de spraakmakende lingerieshow, die voor het eerst plaats vindt in Shanghai. De 22-jarige Roosmarijn de Kok kreeg afgelopen zomer te horen dat zij gestrikt is voor het wereldberoemde lingeriemerk. 

Ze vertelt op Instagram: “Ik kan het niet geloven! Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben en ik huil alleen maar. Dank jullie wel voor het laten uitkomen van mijn dromen.'' Roosmarijn is sinds drie jaar werkzaam als model in de Verenigde Staten.

Naast de modellen die ieder jaar opnieuw voor de show worden gecast, zijn er ook vaste modellen: de Victoria’s Secret Angels. Dit zijn Romee Strijd, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Adriana Lima, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Lais Ribeiro, Taylor Hill, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo.

The Victoria's Secret Fashion Show in de nacht van 28 en 29 november om 04.00 uur bij Net5. Daarnaast is de show op 29 november om 22.30 uur nogmaals te zien.

Foto: Net5