Victoria's Secret Fashion Show 2014 in december bij Net5

Victoria's Secret Fashion Show 2014 in december bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma

Net5 zendt ook dit jaar de meest bekende en extravagante lingerieshow ter wereld uit: Victoria's Secret Fashion Show.

Op maandag 15 december paradeert onze eigen Doutzen Kroes over de catwalk, samen met topmodellen Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel.

Het spektakel vindt dit keer voor het eerst dichter bij huis plaats, namelijk in Londen. Het belooft weer een sensationele show te worden vol bloedmooie modellen, sexy lingerie, de befaamde vleugels en muzikale optredens.

Handkusjes en knipogen
De wereldberoemde, jaarlijks terugkerende Victoria’s Secret Fashion Show draait niet alleen om de lingeriesetjes van het merk. De topmodellen, ofwel Angels, en de muzikale optredens spelen ook een grote rol in de show. Deze editie lopen Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Karlie Kloss en Lindsay Ellingson over de catwalk. Gehuld in prachtige outfits, inclusief vleugels, geven ze traditiegetrouw de handkusjes en verleidelijke knipogen. Onlangs is tevens onthuld dat er veel grote bossen haar met krullen en opvallende trendy kapsels te zien zullen zijn.

Friese showtopper
Onze eigen Doutzen Kroes is dit jaar voor de zevende keer op rij een van de Angels van Victoria’s Secret. Eind juli beviel ze nog van dochtertje Myllena Mae, maar ze is alweer in topvorm voor de grote lingerieshow.

De Victoria’s Secret Fashion Show 2014 wordt op 2 december in Londen gelopen en slechts twee weken later bij Net5 uitgezonden.

Victoria’s Secret Fashion Show 2014
Maandag 15 december om 22.30 uur bij Net5