Debuut Angel Romee Strijd in Victorias Secret Fashion Show 2015 bij Net5

Debuut Angel Romee Strijd in Victorias Secret Fashion Show 2015 bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma

[caption id="attachment_29139" align="alignleft" width="192"] Romee Strijd walks the runway at the 19th annual Victoria's Secret Fashion Show in London on December 2nd, 2014.[/caption]

Net5 zendt aanstaande dinsdag, binnen één week na de première in Amerika, de Victoria’s Secret Fashion Show 2015 uit. In de meest spraakmakende lingerieshow van het jaar loopt de Nederlandse Romee Strijd voor het eerst als Angel over de catwalk.

Ze was eerder al als model te zien in de show, maar mag dit jaar de felbegeerde vleugels dragen. Het model uit Zoetermeer neemt hiermee het stokje over van Doutzen Kroes, die vorig jaar voor het laatst in de Victoria’s Secret Fashion Show was te zien. Het belooft weer een sensationele show te worden vol bloedmooie modellen, sexy lingerie, de befaamde vleugels en muzikale optredens van Ellie Goulding, The Weeknd en Selena Gomez.

Romee Strijd (20) is sinds 2014 model voor lingeriemerk Victoria’s Secret en mag zichzelf nu al een Angel (gezicht van Victoria’s Secret) noemen. Daarmee is ze dit jaar de enige Nederlandse en de jongste Angel van het merk. Maar ze staat niet als enige Hollandse op het podium. Ook de Limburgse Maud Welzen (22), de Friese Sanne Vloet (20) en de dochter van de Nederlandse Yolanda Foster, Gigi Hadid (20), lopen over de catwalk.

Dit jaar vindt de Victoria’s Secret Fashion Show voor de 20e keer plaats en daarvoor gaat de modeshow terug naar haar roots in New York. De hele show wordt muzikaal ondersteund door spetterende optredens van Ellie Goulding, Selena Gomez en The Weeknd, terwijl de wereldberoemde Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell en Taylor Hill op de catwalk schitteren.

Victoria’s Secret Fashion Show 2015
Aanstaande dinsdag, 15 december, om 23.00 uur bij Net5.