Holland's Next Top Model van start op modellenavond RTL5

Holland's Next Top Model van start op modellenavond RTL5

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL5 begint vanaf vanavond aan twee nieuwe programma's waarin modellen centraal staan. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is terug van weggeweest, het programma is in een compleet nieuw jasje gestoken.

Anna Nooshin neemt in dit nieuwe seizoen de presentatie op zich en wordt bijgestaan door een compleet nieuwe jury bestaande uit Nigel Barker, Kim Feenstra en JeanPaul Paula.

Voor Anna Nooshin die vooral bekend is van haar YouTube filmpjes een droom die uitkomt. "Op de set heb ik elke dag een ‘wauw’ moment gehad, ook omdat ik het zo bijzonder vind hoe divers de cast en de jury dit seizoen is. Het is toch echt een surrealistisch moment om mezelf in die rol te zien. Een nieuwe Anna weet ik niet, maar ik voel wel opeens een heel moederlijk instinct om de modellen zoveel mogelijk bij te staan in hun rit naar een nieuw avontuur."

Nooshin laat weten het lastig te vinden of het programma dit jaar door een mannelijk of vrouwelijk model word gewonnen. "Oeh, heel lastig, maar ik moet zeggen dat de mannen me onwijs hebben verrast dit jaar. Ik heb er twee tussen zitten waarvan ik 100 procent zeker weet dat als ze nu de wijde wereld in gingen, ze alle shows en campagnes voor de meest toonaangevende modehuizen van dit moment kunnen schieten. Ik denk dus stiekem een man, maar je weet het nooit."

Models in Paris: Het Echte Leven
Naast het gloednieuwe seizoen van Holland's Next Top Model start RTL5 vanavond ook met het nieuwe Models in Paris: Het Echte Leven. In het nieuwe programma krijgt de kijker een kijkje in het leven van een model.

De serie volgt zes modellen 24 uur per dag terwijl zij proberen hun droom waar te maken en in de moeilijkste stad als model aan werk te komen. Waar de deuren voor professionele cameraploegen gesloten blijven, pakken de modellen hun eigen vlogcamera om toch een kijkje in deze wereld te geven.

Holland's Next Top Model en Models in Paris zijn vanaf 4 september om 20:30 en 21:30 uur te zien bij RTL5.

Foto's : RTL / Feriet Tunc, Roy Beusker