Nieuwe tv-show voor model Sylvia Geersen

Nieuwe tv-show voor model Sylvia Geersen

Geschreven door Daniël Schalk

Model Sylvia Geersen gaat een nieuw programma maken samen met haar BFF, dat heeft Geersen laten weten in een interview met het modeblad Grazia. Het model werd bekend door haar deelname aan het eerste seizoen van het RTL5-programma Holland's Next Top Model.

“De kans is ook groot dat ik weer wat vaker op tv kom, want er zijn plannen voor een grote show samen met mijn BFF”, aldus Geersen in het modeblad, waarvoor ze een bikinishoot had en haar verhaal deed over haar breuk met het Britse model Ashur Thomas.

Showbizznetwork.nl heeft aan zowel RTL als SBS gevraagd of Sylvia een nieuw programma bij hun gaat maken. Beide tv-bedrijven hebben laten weten dat zij geen programma met Sylvia in de planning hebben staan. Waar en wanneer het programma te zien zal zijn is nog niet bekend.

Sylvia is na haar deelname aan Holland's Next Top Model niet meer uit de spotlights verdwenen. Begin maart 2007 bracht het model haar eerste single uit met de naam Give it to me en een aantal jaar later, in 2011, deed ze mee aan het avontuurlijke AVRO-programma Fort Boyard.

Datzelfde jaar deed Sylvia ook mee aan het RTL5-programma Expeditie Robinson. Daarnaast kwam RTL in 2011 ook met een real life soap over het model waarin haar afkickproces van de cocaine in beeld werd gebracht. Het model nam na haar real life soap even rust van alle tv-programma’s.

In 2013 deed Geersen mee aan het eerste seizoen van de Net5-show Sabotage en was Sylvia te zien in Ranking the Stars. Ook deed ze dat jaar mee aan Welkom bij de Kamara's. In 2014 was Sylvia te zien in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS en nam ze deel aan het SBS6-programma Sterren Springen.

Bekijk Sterren Springen op TVblik.nl/sterren-springen