Anna Nooshin tekent contract bij RTL

Anna Nooshin tekent contract bij RTL

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Anna Nooshin heeft een tweejarig contract getekend bij RTL. De presentatrice en RTL gaan intensiever samenwerken. Naast haar bijdrage’s aan RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model gaat ze ook meewerken aan de ontwikkeling van formats voor RTL4, RTL5 en RTL MCN.

Met ruim 100.000 abonnees en tien miljoen views op YouTube en 287.000 volgers op Instagram is Nooshin ook een van de populairste influencers van Nederland. RTL, RTL MCN en Anna Nooshin gaan intensief samenwerken om nog betere content te ontwikkelen voor de jonge generatie.

“Voor mij is dit echt een meisjesdroom die uitkomt. Televisie is het meest romantische medium dat is er, het ontroerd, brengt mensen bij elkaar en heeft bovenal een enorme communicatiekracht. Om dan nu te mogen tekenen bij RTL, waar ik altijd van heb gedroomd, is echt een groot cadeau”, zegt Anna.

Ook zenderdirecteur Erland Galjaard is blij met de komst van Anna naar het mediabedrijf. “We zijn ontzettend trots dat we Anna aan de RTL-familie mogen toevoegen. Ze heeft zich inmiddels ontwikkeld als multi-talent, zowel als presentatrice, formatontwikkelaar en onderneemster.”

Foto: RTL

Bekijk RTL Boulevard op TVBlik.nl/rtl-boulevard