Carlo Boszhard presenteert RTL Boulevard

Carlo Boszhard presenteert RTL Boulevard

Geschreven door Daniël Schalk

Carlo Boszhard presenteert vanavond het RTL4-programma RTL Boulevard, dat heeft zijn zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café woensdagmiddag bekendgemaakt. Boszhard zit vanavond op de plek van Winston Gerschtanowitz, die de vaste presentator van het programma is.

Gerschtanowitz is er de hele week al niet. Maandag en dinsdag werd hij vervangen door RTL5-presentatrice Nicolette Kluijver. Voorheen was Daphne Deckers altijd de vaste invaller van Winston, maar zij besloot onlangs om na 9 jaar afscheid te nemen van het entertainmentprogramma.

Ook de andere invaller van Winston, Jan Kooijman, vertrok onlangs bij RTL Boulevard. Jan maakte afgelopen jaar de overstap van RTL naar KRO-NCRV, om voor NPO 1 en NPO 3 programma’s te gaan maken. Gerschtanowitz heeft door het vertrek van Daphne en Jan geen vaste invaller meer.

Carlo was jarenlang samen met Irene Moors te zien op de zondagmiddag van RTL4, maar op zondag 31 mei 2015 nam het tv-duo na 15 jaar afscheid van de zondagmiddag. Boszhard besloot alleen door te gaan en begon op zondag 11 oktober 2015 met zijn nieuwe zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard