24Kitchen-kok Roberta de keuken in voor Carlo’s TV Café

24Kitchen-kok Roberta de keuken in voor Carlo’s TV Café

Geschreven door Daniël Schalk

[caption id="attachment_27321" align="alignleft" width="300"] Foto: RTL Boulevard[/caption]

Roberta Pagnier gaat de keuken in om te koken voor presentator Carlo Boszhard in zijn nieuwe zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café, dat aankomende zondag van start gaat op familiezender RTL4. Pagnier is bekend als de kok van het kookprogramma Makkelijke Maaltijd op 24Kitchen.

De kokkin met Italiaanse roots zal niet alleen Italiaans koken in Carlo’s TV Café. “Ik ben gewoon hier opgegroeid, dus ik ben bekend allerlei gerechten, niet alleen Italiaanse”, zegt de tv-kok in RTL Boulevard. Roberta is de onofficiële opvolgster van Life 4 You-kok Sandra Ysbrandy.

Sandra kookte voor  Carlo Boszhard en Irene Moors in het zondagmiddagprogramma Life 4 You, dat afgelopen voorjaar stopte. Ysbrandy besloot naar SBS6 over te stappen, waar zij tegenwoordig kookt voor Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg in de SBS6-opvolger van Life 4 You, Thuis op Zondag.

Boszhard zal aankomende zondag beginnen met zijn nieuwe zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café. In het nieuwe televisieprogramma, dat Carlo presenteert met wisselende co-host, ziet de kijker Carlo als gastheer, betrokken interviewer, meesterlijke imitator en uitbundige show-host.

Carlo’s TV Café is vanaf aankomende zondag, wekelijks, om 18:10 uur te zien op RTL4.