‘RTL Boulevard gaat samenwerken met Carlo’s TV Café’

‘RTL Boulevard gaat samenwerken met Carlo’s TV Café’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het entertainmentprogramma RTL Boulevard gaat samenwerken met het zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café, dat heeft showbizzdeskundige Albert Verlinde maandagavond verklapt in RTL Boulevard. Verlinde besprak maandagavond de hoge kijkcijfers van Carlo’s TV Café.

Carlo Boszhard trok afgelopen zondag 894.000 kijkers met zijn zondagmiddagprogramma, dat 11 oktober 2015 het zondagmiddagprogramma Life 4 You met Carlo en Irene Moors opvolgde. Verlinde wilde niet meer vertellen over de nieuwe samenwerking met het programma van Boszhard.

Mogelijk gaat Carlo’s TV Café iets soortgelijks als concurrent Thuis op Zondag doen. In het SBS6-programma Thuis op Zondag schuift elke zondagmiddag Shownieuws-verslaggever Koos van Plateringen aan, om in ongeveer vijf minuten het laatste showbizznieuws door te nemen.

Voor RTL Boulevard is een samenwerking met Carlo’s TV Café een mooie stap, omdat RTL Boulevard in het weekend niet op televisie te zien is. Shownieuws is sinds 17 oktober ook op zaterdag en zondag te zien en trekt tegenwoordig dagelijks een miljoen kijkers op de late avond van SBS6.

Bekijk Carlo's TV Café op TVblik.nl/carlos-tv-cafe