Nieuwe zondagmiddagshow Carlo heet Carlo’s TV Café

Nieuwe zondagmiddagshow Carlo heet Carlo’s TV Café

Geschreven door Daniël Schalk

Het nieuwe zondagmiddagprogramma van Carlo Boszhard heet Carlo’s TV Café, dat maakte Albert Verlinde vrijdagavond bekend in RTL Boulevard. Vrijdagochtend werd al bekendgemaakt door RTL dat Carlo zijn nieuwe zondagmiddagprogramma wekelijks met een andere co-host presenteert.

Boszhard speelt samen met zijn co-host en de gasten enkele spelen. Welke mensen de presentator zullen ondersteunen tijdens de uitzendingen is nog niet bekend. Door de wisselende co-host van Carlo is het ook niet uitgesloten dat Irene Moors weer een keer naast de presentator zit.

Carlo en Irene maakte 15 jaar lang een zondagmiddagprogramma. Het legendarische televisie duo besloot om na zeshonderd afleveringen van Life 4 You te stoppen. De keuze om te stoppen bleek al snel van Irene haar kant te komen toen Carlo na het stoppen aangaf graag door te willen.

De naam van het nieuwe zondagmiddagprogramma van Carlo doet al snel denken aan het programma De TV Kantine, dat Carlo samen met Irene maakt. In het programma persifleren de twee bekende Nederlanders. Misschien gaat Carlo in Carlo’s TV Café ook wel persiflages neerzetten.

Bekijk Life 4 You op TVblik.nl/life-4-you